Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Γιατί Φυσικοθεραπεία;


από τον ιστότοπο GetPT1st 

 

Υπάρχουν πολλές επιλογές. Γιατί όμως να πρέπει να δείτε έναν Φυσικοθεραπευτή για πρώτη φορά;


Πονάτε; Τότε είναι που θα πρέπει να σκέφτείτε την Φυσικοθεραπεία. Μπορεί εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας να αντιμετωπίζει πρόβλημα πόνου και ίσως να μην είναι απολύτως βέβαιος ποιόν θα πρέπει να επισκεφθεί. 

Ο Φυσικοθεραπευτής μπορεί να μην είναι το πρώτο πρόσωπο που έρχεται στο μυαλό σας, αλλά ελπίζω ότι μετά την ανάγνωση του παρακάτω κειμμένου θα καταλάβετε πώς θα μπορούσε να σας βοηθήσει.  


Τι μπορεί να κάνει ένας Φυσικοθεραπευτής και πώς μπορεί να βοηθήσει σε έναν τραυματισμό;

 

Ένας Φυσικοθεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει να σταθείτε όρθιος και να περπατήσετε καλύτερα. Είτε έχετε πρόβλημα στο να σηκωθείτε από το κρεβάτι, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να φτάσετε στα ντουλάπια σας, ή κάποιο άλλο πρόβλημα στις καθημερινές ασχολίες σας, ένας Φυσικοθεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει. 

 

Θα ασχοληθεί προσωπικά μαζί σας για να σας διασφαλίσει ότι θα βελτιώθείτε σε κάθε σας ανάγκη. Έχει επίσης ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ικανότητές σας στο να κάνετε τα πράγματα που θέλετε και βέβαια, αυτός είναι ο στόχος σας, σωστά;   

 

Ένας Φυσικοθεραπευτής μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάστασή σας, δίνοντας σας τα απαραίτητα εργαλεία για να την πετύχετε. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να είστε σε θέση να κάνετε ότι χρειάζεστε και να μείνετε υγιείς για όλη σας τη ζωή. 



Ο Φυσικοθεραπευτής σας επικεντρώνει την προσπάθεια του, στο να πάρετε πίσω τα πράγματα που θέλετε να απολαύσετε.

 

Εάν επιλέξετε την Φυσικοθεραπεία πρώτα, θα αισθανθείτε καλύτερα και γρηγορότερα. Θα μπορέσετε ενδεχομένως να εξοικονομήσετε χρήματα από τη διαδικασία της αποκατάστασης του προβλήματός σας! 
Ποιος δεν επιθυμεί να εξοικονομεί χρήματα; Στα περισσότερα κράτη, μπορείτε να επισκεφθείτε έναν Φυσικοθεραπευτή αρχικά, χωρίς να χρειάζεται να σας δει κανείς πριν. 

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι έχουν μια επιπλέον επιλογή, για να βελτιώσουν την κατάστασή τους ταχύτερα. 
Μου αρέσει να συγκρίνω την φυσικοθεραπεία με κάποια βλάβη του αυτοκινήτου σας. Αν χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για ανταλλακτικά ή εργασίες επισκευής του αυτοκίνητού σας, γιατί να μην κάνετε το ίδιο για να συντηρήσετε και να αποκαταστήσετε την υγεία σας; 

Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε για να αντιμετωπίσετε έναν τραυματισμό, ελπίζω να ξέρετε τώρα, ότι μπορείτε να επιλέξετε την Φυσικοθεραπεία σαν αρχική λύση.



πηγή:  http://getpt1st.com/why-physical-therapy/